Добре дошли

26.11.2021
На вниманието на всички ученици от ОУ "Св. Иван Рилски", които проявяват интерес към математиката, техните учители и родители!
На 30 ноември (вторник) 2021 г. от 14:00 часа ще се проведе осмото математическо състезание „Михаил Сотиров“ за ученици от ІІ до VІІ клас.
Един от най-добрите математици в съвременната история на България – Михаил Сотиров, роден на19.ХІ.1933г., е живял и творил в гр. Перник. Той е автор на редица сборници, ръководства и помагала, които впечатляват със своя принос към математическата наука. Нека да популяризираме неговите трудове!
Нека да запалим в учениците любовта към математиката!!!
ЗАЯВКА

12.11.2021
Ръководството на училището информира, че от вторник – 16 ноември част от паралелките от началния етап на образование се завръщат за присъствено обучение в училище.
След извършеното проучване на родителските нагласи, паралелките с декларирано 50 и над 50% съгласие на родителите за тестване на децата  са Іг, Ід, ІІг, ІІд, ІІІб и ІVд клас.

10.11.2021
„Благодарна съм за продуктивното партньорство с община Перник. Това с ограничаването на скоростта около сградата, създаване на ред в паркирането и установяване на еднопосочно движение на автомобилите в квадранта на училището, е поредният изпълнен ангажимент, който ръководството на общината пое към нас.“ – сподели директорът Цветана Пиралкова.

04.11.2021
Предизвикваме Ви да видите красивото, веселото, интересното около Вас. Всички снимаме постоянно. Любопитни сме да видим какво привлича вниманието Ви – сгради, дървета, лица, забележителности, животни или друго – имате свободата да изберете обект на заснемане.
Информация за участие.


02.11.2021
Нашата възпитаничка Магдалена Димитрова получи грамота за участие в националния конкурс "Морето не е за една ваканция", организиран от МОН, НДД, РУО, Община Бургас и Центъра за подкрепа на личностното развитие.     В инициативата се включиха над 300 творби от цялата страна. В раздел „фотография“ участваха над 200 снимки от всички краища на страната, а в...

01.11.2021

Първи ноември е денят, в който България се покланя пред своите будители. Пред онези достойни нейни синове, които отдадоха своя талант, ум, а не малко от тях и живота си, за своя народ. Които изковаха от словото най-мощното оръжие и превърнаха спомена от славното минало на Отечeството в идеал и съдба на цял един народ.